lördag 30 juni 2012

Imponerad...

Lördag morgon och regnet bara öser ner... sitter och väntar på att min bättre hälft ska vakna och vi kan åka till gymmet!! Vad annars kan man göra en regnig dag? Sitter och klurar på lite övningar som kanske kan uträttas, finns ju så många att man inte kan välja. Marklyft är något jag verkligen skulle vilja lära mig, men det är som min kropp inte fattar hur man gör. Jag gör allt fel tekniskt... Överkropp och underkropp vill inte samarbeta. Men f-n va skönt den dagen jag klarar mitt första. Är ju rädd att lyfta på fel sätt när ryggen inte vart okej. Har ett möte den 12:e med en ryggspecialist får se vad han säger.

Till kvällen väntar kalas ute i det fria. Blir nog att leta fram galonstället om man vill hålla sig torr!! Har ett kornblått Helly Hansen ställ som jag fick när jag var 13 och jag har det fortfarande kvar. Dock inte så bekvämt men man ser vart jag är ifall jag skulle gå bort mig=)

Sen ett stort grattis till Moa Hjelmer på gårdagens 400 meter. Så jävla grymt!!! Tårar i ögonen och rysningar på benen. Vilken prestation.... GRATTIS!






Moa Hjelmer Bild lånad från SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar