onsdag 27 juni 2012

En onsdag i vårt liv
Åh vilken god pizza det blev igår, den la sig som bomull i magen. Egengjord tomatssås, köttfärs, skinka, champinjoner och färsk spenat. Behöver jag säga att allt tog slut?
Vi startade även ett monopolspel som fortfarande står oavslutat på vårt köksbord... Vi får se när regnet kommer nästa gång =)Idag sken ju den underbara sommarsolen och efter morgonens träning bestående av cykel, lite benövningar och några plankor intog vi det tempererade utebadet. Skönt med något uppvärmt vatten, jag börjar bli något av en badkruka som fryser när vattentemperaturen är under 25.
Vi hade några mysiga timmar där för att sen åka hem och få samtalet från databutiken att min ritplatta samt adobeprogram kommit, YIPPIE... Så hela kvällen har spenderats försökandes förstå funktionen. Jag har inget tålamod. Vill gärna att saker ska gå snabbt och förstår jag inte på en gång så struntar jag liksom i det. Hur ska man då lära sig nya saker?


Hittade dock snyggaste dataväskan till min lilla data som skall få följa med mig på nya äventyr..
Har sett den några gånger förut och visste vart jag skulle kunna köpa den men googlade och såga att de hade den som kampanjvara på Campadre... Awesome!! De måste funnits en mening med det! Unit portable heter den iaf och är designad av Kurppa Hosk. Tacksam!!

Men sen måste jag få svära lite också, telefonhelvetet rasade i backen och sprack rejält... TÅLAMOD!!
Den fungerar dock fortfarande men abonemanget har gått ut och jag har inte tålamod på att vänta till iphone 5 kommer till hösten så det får bli en 4S nu. Det blir nog bra. Ska vaddera in den så jag ej kan tappa den. Kanske skulle haft något liknande barnen har till vantarna på vintrarna, ni vet sådana där så de inte tappar dem. Jag är en aningens oförsiktig och lite klumpig...

Nu skall sängen intas och läsande av MATREVOLUTIONEN.. grym bok!!! En av mina stackars söner tycker det är orättvist att han inte får växa upp hos en vanlig familj där man får chokladflingor på morgonen!! Stackars barn som inte blir matad med socker.....

Gonatt på er

2 kommentarer:

  1. Hemmagjord pizza är alltid godare!
    Ni hade dessutom hemmagjord tomatsås. Jösses vad pluspoäng! ;-)

    SvaraRadera
  2. ja tror faktiskt det var den som gjorde den hela så galet god!! Tre personer varav en under12 åt upp en hel långpanna... trodde det skulle bli någon munsbit över till dagen efter men då skulle den nog inte vart så god;)

    SvaraRadera